POPIS MÉNĚ ZNÁMÝCH JÍDEL

  CO TO JE? INGREDIENCE MÉNĚ ZNÁMÝCH JÍDEL:

  • Andaluzská směs – kuřecí maso, šunka, papriky, klobása
  • Bašta Vikingů – fazolové lusky, filé, žampiony
  • Císařovy nové brambory – mrkev, brokolice, květák, brambory, sýr, kuřecí maso
  • Čertovská dobrota – masové kuličky v zeleninovém leču
  • Česnekový kuskus po japonsku – kuřecí maso, pórek
  • Čočka po brněnsku – kořenová zelenina, zakysaná smetana
  • Doudlebské – pštrosí hnízdo – mleté masové koule plněné vařeným vejcem
  • Grenadýrský pochod – brambory, slanina, těstoviny, pórek, sýr, cibule, česnek
  • Honolulu – těstoviny se zeleninou a tuňákem
  • Hovězí nebo jiná pečeně zbojnická – česnek, slanina
  • Hovězí nebo jiné maso po budějovicku – slanina, česnek, protlak, smetana
  • Hovězí nebo jiné maso po orientálsku – slanina, česnek, protlak, žampiony, papriky
  • Husarská směs – vepřové a kuřecí maso, játra, kukuřice, kečup
  • Chillský guláš – hovězí maso, kečup, papriky
  • Kanadské kuře – pečené kuře obalené v mouce a sladké paprice
  • Kantonská rýže – kuřecí maso, šunka, kapie, vejce, pórek
  • Koloszwárské zelí – rýže, kysané zelí, klobása
  • Kouzelná zahrádka – kuřecí nudličky ve smetanové omáčce se zeleninou a bramborem
  • Kovbojské fazole – fazole, kukuřice, vepřové maso, drcená rajčata
  • Krakonošův oběd – těstoviny se zeleninou a kuřecím masem
  • Královská pochoutka – králík, zelenina císařská – brokolice, květák, mrkev
  • Krůtí nebo jiné maso ala Esterházy – smetana, kyselé okurky, kořenová zelenina, kapary, hořčice
  • Krůtí nebo jiné maso po valticku – žampiony, rajčatový protlak, papriky
  • Křupavé kuře, brambory – smetana, česnek, hořčice, citróny, majonéza
  • Kulihráškova dobrota – hovězí mletá placička s mrkvičkou, hráškem a bramborem
  • Lahůdka Zora Mstitele se sýrem – těstoviny s krůtím – nebo jiným masem, lilkem, cuketou a paprikami
  • Loupežníkova kapsa – tortilla, kuřecí maso, špenát, žampiony
  • Maďarské zelí – mleté vepřové maso, klobása, slanina, smetana, zelí kysané
  • Makarony nebo jiné těstoviny po alpsku se sýrem – anglická slanina, smetana, pórek
  • Maminčino kuře – kuřecí stehna, drůbeží játra, žampiony – podává se s těstovinami
  • Maso ala chilli con carne – fazole, mleté hovězí a vepřové maso, rajčatový protlak, cibule, česnek, lečo – nepálivé
  • Mexické fazole – klobása, fazole, rajčatový protlak, cibule
  • Mls berberského náčelníka – kuskus, zelenina, česnek, krabí tyčinky
  • Paella se zeleninou, tuňákem a kuřecím masem – rýže, zelenina, tuňák, kuřecí maso, žampiony, kukuřice, sterilovaná kapie, vejce
  • Pastýřská pochoutka – vepřová kýta, hovězí zadní, drůbeží játra, žampiony, papriky
  • Pozdrav z Balatonu – papriky tří barev, filé, brambory
  • Pražský flamendr – vepřové maso na rajčatech a paprikách, brambory
  • Prstýnky mořské panny – rybí filé, listový špenát, smetana, sýr
  • Pupáky s mákem – rohlíkovo-maková žemlovka přelitá borůvkovým žahourem
  • Rizoto pražského uzenáře – měkký salám, papriky, houby, anglická slanina
  • Rolka z pangasia – nebo jiné ryby po anglicku – sýr, smetana, anglická slanina, hořčice
  • Rumcajsův lup – žampiony, růžičková kapusta, hovězí a vepřové maso
  • Rybí filé po uhersku – smetana, citronová šťáva, sladká paprika
  • Římské placky – cizrnové „bramboráky“
  • Samurajská směs – tofu, papriky, žampiony, brambory
  • Sandokanovo tajemství – rýže, kuřecí maso, zelenina, kari
  • Šumavské nudle – zapečené těstoviny s houbami, vejci, pórkem, sýrem a uzeninou
  • Talíř duhové víly – brambory či rýže, kuřecí maso, zelenina dušená
  • Těstoviny – nebo noky Pepka Námořníka s kuřecím masem – špenát, smetana
  • Těstoviny Zorra mstitele – kuřecí maso, cuketa, lilek, rajčata
  • Uhlířské špagety – anglická slanina, smetana, sýr
  • Záhorácký závitek – vepřové maso, slanina, kysané zelí
  • Zbruf se sýrem – Italský guláš